Open Water Wedstrijd Heerjansdam
10 & 11 augustus 2019

Informatie

Dit jaar organiseren wij voor de 15e keer de Open Water Wedstrijd Heerjansdam. Daarnaast, organiseren wij dit jaar in samenwerking met de KNZB, De Lansingh en ZVVS, het Open Nederlandse Kampioenschap Open Water zwemmen.

De wedstrijd vind plaats op 10 én 11 augustus 2019 bij ‘t Waaltje in Heerjansdam. De baan die wij neer zullen leggen is 1 rechte baan van 500m lang. Voor de tijdwaarneming zullen wij gebruik maken van elektronische tijdwaarneming, doormiddel van chips.

Programma

Wil je kijken wat voor afstanden er gezwommen worden, en waarvoor je je kan inschrijven? Bekijk dan het programma op deze pagina.

Inschrijven

Wedstrijdzwemmers
Om als zwemmer mee te mogen doen aan het wedstrijdprogramma dien je in het bezit te zijn van een geldig startnummer van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) en/of een dagstartnummer. Let op: programmanummers zijn leeftijdsgebonden.
Inschrijvingen verlopen via OLOWIS.

Schrijf je in als wedstrijdzwemmer

Triatleten
Om als triatleet mee te mogen doen aan de wedstrijdnummers dien je geregistreerd te zijn bij de Nationale Triatlon Bond (NTB).
Inschrijvingen verlopen via OLOWIS.

Schrijf je in als triatleet

Prestatietochten
Om deel te kunnen nemen aan de prestatietocht moet je in het bezit zijn van een geldig zwemdiploma A. In tweede instantie is deelname aan de prestatietochten leeftijdsgebonden:

Na betaling op de dag zelf kan pas gestart worden.

  1. 22. 250m: vanaf 6 jaar en ouder (6- en 7-jarigen onder begeleiding van 18+)
  2. 21. 500m: vanaf 9 jaar en ouder
  3. 20. 1000m: vanaf 12 jaar en ouder

Informatie over inschrijving volgt spoedig.