Open Water Wedstrijd Heerjansdam
Zaterdag 19 Augustus 2023

Informatie

In 2023 organiseren wij voor de 17e keer de Open Water Wedstrijd Heerjansdam in samenwerking met ZVVS.

De wedstrijd vind plaats op Zaterdag 19 Augustus 2023 bij ‘t Waaltje in Heerjansdam. De baan die wij neer zullen leggen is 1 rechte baan van 500m lang. U kunt parkeren bij de voetbalvereniging aan de overzijde van de locatie.

Advertentie

Programma

Wil je kijken wat voor afstanden er gezwommen worden, en waarvoor je je kan inschrijven? Het programma vind je onder het tabblad programma.

Deelnemerslijst:

Livetiming

Deelnemerslijst

Inschrijven

Wedstrijdzwemmers
Om als zwemmer mee te mogen doen aan het wedstrijdprogramma dien je in het bezit te zijn van een geldig startnummer van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) en/of een dagstartnummer. Let op: programmanummers zijn leeftijdsgebonden.
Inschrijvingen verlopen via OLOWIS.

Betaling startgeld

Mocht je de melding krijgen, dat de naamgeving van de rekening niet klopt (ING) dat kun je t.n.v. E. Catsburg gebruiken,

Triatleten
Om als triatleet mee te mogen doen aan de wedstrijdnummers moet je geregistreerd staan bij de Nationale Triatlon Bond (NTB). Inschrijvingen verlopen via OLOWIS.

 

Challenges
Om deel te kunnen nemen aan challenges moet je in het bezit zijn van een geldig zwemdiploma A en voor de 1000 meter ook B. In tweede instantie is deelname aan de challenges leeftijdsgebonden:

Via de pagina Programmas kun je je aanmelden bij Sport.nl en ook op de dag zelf kun je je nog aanmelden.

250m: vanaf 6 jaar en ouder (6- en 7-jarigen onder begeleiding van 18+)

500m: vanaf 9 jaar en ouder

1000m: open inschrijving vanaf 11 jaar en ouder